Vásárlási feltételek

Mielőtt vásárolna tőlünk, kérjük, tekintse meg Vásárlási feltételeinket!

Érdeklődés, tájékoztatás

Faiskolánk mindent megtesz azért, hogy az adatszolgáltatás a lehető legpontosabb legyen mind a személyes eladás, mind az interneten tájékozódók számára.

Cégünk nem vállal felelősséget a következő esetekben:

 • az Interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adathiba;
 • bármilyen meghibásodás, bármely eszközben a kommunikációs vonalakon;
 • bármilyen adatvesztés;
 • bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei a szolgáltató hálózatban

Árak, ajánlat kérés

Faiskolánkban gazdag választékból vásárolhatnak, fogyasztói áron a meglévő kínálatból, illetve azon felül megrendelést is felveszünk. Kérjük az aktuális készletről és a termékek elérhetőségéről kérjen tájékoztatást munkatársainktól!

A Faiskola céges partnereket (Önkormányzatok, Közületek Beruházó cégek, Viszonteladók, Kert- és parképítők, Faiskolák, stb) is kiszolgál. Amennyiben Ön ebbe a kategóriába tartozik, legyen szíves kérje Nagykereskedelmi árjegyzékünket. Az abban feltüntetett árak nettó termelői árak, melyet további 27%-os ÁFA terhel.

Megrendeléseiket egész évben leadhatják

 • személyesen faiskolánkban
  6042 Fülöpháza, 041/37 hrsz
 • telefonon
  30/94-57-041 - Kiss Csaba - cégvezető, faiskola vezető
 • emailben a faiskolakkd [at] gmail.com és az info [at] kisskerteszduo.hu email címeken, mely a legegyszerűbb módon a letölthető Megrendelőlap kitöltésével és visszaküldésével lehetséges.

Előzetes egyeztetést követően a listán nem szereplő növényekre igény esetén igyekszünk árajánlatot adni és előállítani/beszerezni.

Az árváltozás jogát fenntartjuk! Aktuális árjegyzékünk megjelenésekor minden korábbi árjegyzéken szereplő ár érvényét veszíti!

Fizetés

A fizetés készpénzzel vagy átutalással történik – a megállapodáskor meghatározott módon történik. A fizetési feltételek be nem tartása esetén újabb vásárlás csak készpénzes fizetéssel lehetséges.

Szállítás

A növények elszállítása előre egyeztetett időben és módon, a Vásárló terhére és kockázatára történik.

Reklamáció

 1.  Mennyiségi és minőségi reklamációt
  • az áru személyes átvételekor a helyszínen (faiskolánkban) azonnal,
  • illetve szállítással, a vevő telephelyén/lakóhelyén történő átvétel esetén azt követő 3 napon belül fogadunk el!
 2. A megalapozott reklamációt a Vevővel egyeztetve, rugalmasan kezeljük.
 3. Fagy, jégkárra és szárazságra nem áll módunkban reklamációt elfogadni!
 4. A növények fajtaazonosságáért a számlán szereplő összeg erejéig felelősséget vállalunk.
 5. Dísznövényeink évente október-novemberben kerülnek kitermelésre, kereskedelmi forgalomba. Addig is fölvesszük megrendeléseiket. A növények természetes lombhullását megvárjuk, ezzel szeretnénk elkerülni a későbbi esetleges fagykárokat. Konténeres növényeinket egész évben árusítjuk.
 6. A szabadgyökerű és földlabdás növények szállítása fagymentes időben lehetséges, megfelelően zárt, vagy takaróponyvával ellátott gépjárművel.
 7. Amennyiben nem rögtön ültetik el a megvásárolt fákat – a növény károsodását kerülendő – kérjük, kezeljék, tárolják megfelelően (pl. vermelő árok, fóliasátor, nedves, fagyvédett hely). A szabadgyökerű növényeknél az eredés sikeressége szinte teljes mértékben a Vásárlón múlik, mivel cégünknél szakszerűen és az előírásoknak megfelelőn bánunk velük. Cégünk minden olyan reklamációt elhárít, mely a helytelen szállításból, tárolásból, ápolásból és a szakértelem hiányából fakad.
 8. A rendelés leadásával Vásárlónk elismeri, hogy elolvasta és tudomásul vette Vásárlási feltételeinket.

Elállási jog

A gyorsan romlandó termékeknél pl. növények esetében a rendelet 5. § c. pontja értelmében a vevő nem gyakorolhatja a 8 munkanapos elállási jogot, mert akár maradandó sérülést, kiszáradást is okozhat, ha a fogyasztó nem szakszerűen csomagolja vagy küldi vissza az árut, valamint azért mert a termékek nagy része azonnali beültetést, gondoskodást igényel a kézhezvétel után az életben maradás érdekében!

Minden vevőnk részére a személyes vásárlást ajánljuk, hiszen így ön választhatja ki, mely árunk a legszimpatikusabb, és meggyőződhet annak erősségéről és életképességéről. Természetesen amennyiben igényli ültetési, gondozási tanácsokkal segítjük Önt abban, hogy minél tovább élvezhesse fáink gyümölcsét, rózsáink szépségét! Kérem, keressen fel bizalommal minket!

Reméljük, mielőbb Vásárlóink között üdvözölhetjük Önt!

CsatolmányMéret
Office táblázat ikonja Megrendelőlap41 KB

Kérjük írja meg elképzelését, konkrét ötletét, ami alapján elkészítjük ajánlatunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.